dimarts, 16 de setembre del 2008

Pla lector_2n ESO

  1. Cicle bis, David Duran. Bromera
  2. L'emperadriu dels eteris, Laura Gallego. Bromera
  3. La llegenda de l'amulet de jade, Vicent Belda. Bromera
  4. Tirant lo Blanc (adaptació teatral de Pasqual Alapont), Joanot Martorell. Bromera teatre
  5. Les bruixes, Roald Dahl. Empúries
  6. L'escarabat d'or, Edgar Allan Poe. Bromera
  7. Alfagann és Flanagan, Andreu Martín i Jaume Ribera. Columna
  8. Bullying. Quan els joves són víctimes i agressors. A. McFarlane i A. McPherson. Bromera . És una guia de preguntes i respostes per a fer front als maltractaments i les discriminacions.
  9. Assassinat en el Canadian Express, Eric Wilson. La Magrana.

Dins dels tren Canadian Express, viatja Tom qui va a visitar la seua iaia. Una nit,va sentir un crit procedent del departament C on vivien Catherine i Richard Saks.Tom ha vist allí a Richard Saks empunyant un ganivet brut de sang;Catherine estava morta. Més persones estaven segures que és Richard qui ha matat a la seua dona. Només Tom té dubtes…
Pel matí vingué la policia i descobreix que Richard tenia un motiu per a matar a la seua dona;Catherine va dir que li hauria agradat ser lliure per a tornar a Hollywood i Richard no s'ho va prendre gens bé. Acàs creia que estava a punt de perdre-la i per això l'ha assassinada? En canvi , ell negava haver assassinat la seua esposa. Com es resoldrà el misteri?


1 comentari:

  1. El que més m'agradaria llegir a l'institut és: "l'assasinat en el canadian express o l'escarabat d'or" perquè són de misteri.



    Marcel Pitarch 2ESO E

    ResponElimina